Heemkring Ter Ham vzw  Steenokkerzeel

Geachte leden,
Vanaf deze maand (mei 2018) treedt de nieuwe Europese regelgeving (GDPR) voor gegevensbescherming in voege. Vandaar dat wij als vereniging de verzendlijst van onze e-nieuwsbrieven en adressenbestanden aan deze regels dienen aan te passen alsook onze databases die we dienen te registreren bij de Privacy-commissie. Ook alle andere verenigingen moeten zich eveneens aan de regels houden.
Wie nog door de Heemkring Ter Ham vzw Steenokkerzeel op de hoogte gehouden wil worden van het reilen en zeilen van onze kring, moet zich vanaf nu dus officieel registreren.
De gegevens zijn enkel bestemd voor verzending van nieuwsbrieven of berichten van Heemkring Ter Ham vzw Steenokkerzeel of om U als lid op de hoogte te houden van gebeurtenissen en activiteiten van onze kring.
Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven en U kunt uw gegevens achteraf zelf beheren en U ook uitschrijven als U wenst om geen berichten te willen ontvangen. Wie zich niet registreert zal vanaf september 2018 geen berichten van ons meer in zijn e-brievenbus ontvangen.

LINK : Hier kunt U zich inschrijven voor onze gratis e-mail berichten en gewone  nieuwsbrieven.